
Ingrediënten:
Taggiatelle
Bacon reepjes
Oesterzwammen
Diepvries Doppertjes
Lenteui
Verse knoflook
Peper
Groente bouillon poeder
3 eieren
Pardano kaas geraspt
Kookroom
Bieslook gesnipperd
.
Bereiding:
Kook de tagliatelle 8 a 9 minuten in water.
Bak de bacon reepjes zonder boter of olie aan in een pan, voeg daarna de verse knoflook en gesneden oesterzwammen toe en laat dit op laag vuur 5 minuten garen.
Voeg dan de doperwten en de gesneden bosuitjes toe en laat deze 2 minuten mergaren.
Breek 3 eieren in een kom en roer dit met en vork door elkaar. Voer geraspte Pardano kaas, peper, bouillon poeder na smaak en een scheut kookroom toe.
Meng dit goed door.
Lepel de taggiatelle uit de pan met water en voeg die aan de groente met Bacon reepjes toe. Haal de pan van het vuur en voeg het de eisauce toe en roor het geheel door elkaar op een laag vuur. Let op! wanneer de eimengsel bijna begint te stollen zet je het vuur uit.
Bestrooi op je bord de Pasta met geraspte Pardano kaas en gesnipperde bieslook.
Eet smakelijk 😋