E-Marketing

Met een  gemiddelde van 20,000 bezoekers per maand is de webssite van Berkum enorm gegroeid. Grote man achter dit succes is Markus van Riessen, eigenaar van MARKZ Webdesign Zwollen maker van websites. Markus treedt niet alleen op als webmaster,maar is ook de ontwerper van de website www.vvberkum.nl, waarvoor inmiddels 13 redacteuren de teksten aanleveren. Door de hoge actualiteit en het grote bereik is de website voor de club het allerbelangrijkste en efficiente communicatiekanaal geworden.

markzbanner4 

Voorbeeld daarvan is de succesvolle aktie voor de Mini Arena. Mede door de mogelijkheden van de website, is er voor 11.295 euro binnengekomen voor de MiniArena. Markz Webdesign ontwierp daarvoor  een subpagina voor de verkoop van meters kunstgras. Markus steekt ook veel uren als vrijwilliger  in de website en fluit de thuiswedstrijden bij zijn zoon Colin die in C3 speelt. Ook voor de nieuwe actie, de verkoop van loten voor de Grote Jubileumverloting is er door Markus weer een extra subpagina ontworpen, zodat de loten via de website besteld kunnen worden. Klik HIER voor het artikel.
Bron: http://www.vvberkum.nl/vvberkum2012/index.php/nl/laatste-nieuws-3/1043-markz-design-ontwerpt-nieuwe-website-voor-jubileumverloting

Share

green1
PORTFOLIO

green3-2

SERVICE


contact
CONTACT